banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    A bokorfosó szindróma egy bugból ered. :)
    Ez olyan, mintha a hibás amerikai páncélértékek miatt az amerikai harckocsikat istenítenéd. Most így van, de már nem sokáig lesz így. :)

Az, hogy a nagyokba beledurranthatsz lehet sikerélmény, de sok körülménynek kell megvalósulnia hozzá (támadó felfogású csapat - ha a saját Hvy-k a bázis bokraiban kártyáznak, akkor nem sok esélyed lesz "harapdálni"), és nem biztos, hogy ezzel te valóban hozzájárulsz a csapat sikeréhez (városi pályán nem egyszer haltam meg azért, mert a lelkes Hetzer/StuG/JgPzIV/Szu-85B/Szu-85/Szu-100 úgy vélte, hogy majd mögöttem/mellettem bele-beledurrant az ellenfélbe, csak azt felejtette el, hogy közben az én mozgásteremet korlátozza. "Imádnivaló", amikor azért nem tudok ráfordulni egy új célpontra, mert szorosan mellém fejlődött fel egy kisebb harcjármű. A csúcs pedig a havas pályán volt eddig - északi híd, én vagyok a top Tier, csak kisebb arty-k vannak (Szu-5, Sturmpanzer II.), mondom egy huszáros rohammal átrobogok. Az északi híd mellett indult két Hetzer, amíg én oda nem értem, addig a házak közé húzódtak, mikor ráértem a hídra, szorosan rámtapadtak, hogy majd mögülem osszák az áldást. Valószínűleg a scout meglátott, az arty-k pedig lőtték a hidat. A mögöttem lévő két Hetzer egyből megpurcant, nekem maradt vagy 800 hp-m. Majd feltűnt előttem az ellenfél JSz-3-asa. Mondtam hátráljunk hát inkább. Csak a hidat a két Hetzer hullája blokkolta le. Szóval én nem tudok visszavonulni, és a mi oldalunkról se tud más átjönni (egy PzIV meg valamilyen T-34 állt tétován a híd saját oldalán). Emlékezetes csata volt :D