A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #13031 Közben a sok sírás mellett, egy kis pozitiv élmény: tegnap HellGirl és Szentt társaságában iszonyatos win sorozatunk volt olyan fél tíztől hajnali 1-ig. Szerintem összesen lehetett max 2 loss, meg volt egy draw is.
Jellemző, hogy Hell kijelentette hogy éjfélkor megy aludni, de nem birt leállni - még be se raktam a lőszert a tankba, már mindketten benyomták a readyt hogy induljunk már :)
Egy JagdTiger + IS3 + T29 platoonal toltuk, igy a csaták többségében meghatározó erőt képviseltünk.
A koncepció többnyire az volt, hogy Hell és Szentt ment együtt, én az IS3al a környéken ólálkodtam és ahol a pálya megengedte, ott flankoltam azokat, akik leálltak Hell JTjével meg Szenttel pofozkodni szemből.
Ha meg nem, akkor Hell seggét bámultam amig töltött a BL9-es :)
pl:
Monastery, nyugati oldal szurdok, Hell és szent ment az úton, én kerültem fentről a dombon.
Komarin (asszem eza mocsaras pálya), a srácok bekészültek támadáshoz az ellen zászlójához, én felmentem táncolni és spottolni középre a szigetre. (vki itt monndta, érdemes bemenni, és tényleg. Mindenki megy két oldalra, oda senki, pedig remekül lehet spottolni)
Hills, srácok falu, én fel a dombra (újabban már a dombra se nagyon jön senki)
Emellett végigpofáztam a team chatet, utalva arra hogy mi mit fogunk csinálni és a többieknek mit javaslok. Meglepően sokszor reagáltak az emberek pozitivan a kérésekre - aztán hogy emiatt volt a sok win, vagy csak egyszerűen túl jók voltunk :) nem tudom...