A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #12737 Még az tetszik, hogy sokkal jobbak vagyunk a statisztika szerint, de az ellenfélnek sok kisebb tankja van (Lee, pzIII stb.), mondom először védekezzünk, mert úgyis rusholnak a kicsik, de ha mi támadunk bezavar a sok kicsi és a tüzérségük kiszed minket. Ezután kaptam pár cifra megjegyzést, s persze ezerrel támadásba lendültek, nehogy már nekem legyen igazam, de mikor az első Leo/A-20-ast meglátták megálltak a nyílt terepen. Természetesen az ellenséges artyk kiszedték őket. Másik mikor ott áll egy IS-7, meg egy MS-1-es, akkor körülbelül 15lövedék csapódik be az MS-1-es körül. Nem tudom milyen logika szerint teszik ezt, de gondolom azt a bizonyos számot akarják növelni a nevük mellett.
Prohorovka pályán legnagyobb tankként vezettem a támadás, kb. 50méterrel a főerők előtt, (mert azok a bokrok nekünk is szimpatikusak voltak :)) s eltiportuk az enemyt.Ki tudja, ha a legerősebb tank adna valami tippet, hogy szerinte mit csináljunk, akkor biztos nagyobb sikereink lennének. S végül is, JagdPanzer IV powa! :D