A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sajnos igen. Haverral feszültséglevezetésképp szoktunk Hummel platoonban menni ... Ha mindenki kempel, akkor felosztjuk a pályát és megpróbálunk Counterartyzni, ha semmi sem történik, az egyikünk csaliként beáll egy szokásos artyhelyre és lövi a bokrokat, a másik meg figyeli, lőnek-e rá valahonnan ...
Ha támadás meg, akkor egyikünk supportálja a támadókat, a másik meg az llen artyt keresi ésígytovább ...
Én attól kapok hülyét, mikor megy a csata, IS3-IS4 és PZ4 kerül a rohamozó csapat útjába, erre az iskolabusz kilövi a PZ4-est ... Szuper ...
Tegnap összekerültem egy magyar kollégával - SU152-vel és ISU152-vel védtük a bázist ... A többiek előre ... a nagyja enemyt kiirtották, de aztán az enemy artyk bedarálták őket ... a mi 3 artink lapított mögöttünk, és vártak ... hogy mi a picsára azt nemtudom, de a végén meguntuk, nekiindultunk, és meghaltunk annak rendje és módja szerint. :(
Bár tudom, hogy a counteratry nem olyan egyszerű mostanában, de akkor is ha folyamatosan körbelövik őket, akkor sem olyan egyszerű már a támadó csapatot amortizálni ...