banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Hát nekem a tegnapi este volt remek, a PzIV-emmel összeszedtem 6-700 ezret, többek közt top gun, sniper, meg valami confederate jutalom. Egy alkalommal is-3-at leszedtem 40 %-ra, aztán továbbállt. Jól ment. De ma este 10-ből 10x K.O. mind arty által, oneshot, a pálya másik feléből, no scout. Kerestem vagy 40 ezret. Ja és az esetek többségében mozgásban voltam. Kicsit unom már ezeket a fegyvereket, egy vázra szerelt apró löveg, ami leterít egy 20-40 tonnánál is nagyobb acélszörnyet. Ennél nagyobb hülyeség a világon nincs.
    Nagy vigyorogva benyögi a 3 hummeles a meccs elején, hogy jó játékot... Aztán az !első perc végén úgy nézett ki a listánk, hogy a fele hiányzott, kilőve, csupa heavy tankok, meg persze én.. A lópikulát lettek ezek nerfelve. Bocs akinek nem tetszik a véleményem, de azért ha a pályát átlövi a makimajom, ne legyen már 100%-os a pontosság......
    Meg a másik, be merészeltem bújni egy kő mögé és kikukkantottam. Eltalálja az artys a tank elejét, és benyögi nekem, hogy !hátul a motor 'eeejomjott'.
    De mindezek ellenére nem adom fel, én is veszek egy ilyen gyilkos eszközt, és kipróbálom. Persze nálam tuti nem lesz pontos..

Más. Nemrég érdeklődtem, hogy kinek mi a véleménye a 3601-ről, nekem sajna nem volt az igazi, így eladtam. A Pz4 tökéletesen megfelel, oda nem adnám semmiért. Igazából az ágyúja nőtt a szívemhez, halálpontos, és néha jókat harap..
    Ha jól emlékszem, sokkal visszább említette valaki, hogy a Sherman is jó pénzkereső tank. Ha nem, akkor mely tankok azok? Tier 6-ig érdekelnének. Ki tud nekem segíteni? Előre is köszi :)