banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Nagyobb médiumok ott jönnek jól, ha magányosan botorkáló heavybe akadnak, vagy pl nagyobb TD-ket kisérnek ...

Pár napja meglett a T43 ... Hááát ... vegyes érzelmek ... Mintha mozgékonyabb lenne mint a 34-85, de nem jelentősen ... Ha a 85-ös ágyút teszem fel akkor minimausok közé kerülök, ha a 100-ast, akkor meg a 85-ös kellene ...

Akkor örülök, ha összekerülök pár assault TD-vel (JT, Ferdi), mert akkor megyek velük, és rárongyolok a kiválaszott célra, addig ők kilövik ...

A javítási költség viszont egy vicc ... Tudom, hogy ezen a szinten már nem pénzkeresésre vannak a tankok, de 10k alatt általában nem úszom meg, és tuti, hogy azzal indul a csata hogy valami olyat lőnek ki, ami jól jönne a csata alatt (gunner - loader - track stb ...)

Ezzel szemben az IS-t olcsóbb fenntartani, olcsóbb a javítás, és többet is keresek vele ...

A 3002DB is ilyen?

Mellékesen szerintem az "agyatlan" rush éppen hogy tuti bukó ... mint a teljes kemp is ... Ésszel kell csinálni, felmérni az ellenfelet és úgy dönteni ... publikon ezt nehéz ...

Múltkor belefutottam egy olyan csatába, hogy volt egy valag médiumunk, meg egy pár mozgékonyabb heavy, enemynél meg majdnem csak TD-k ...

Erre mindenki beáll kempelni ... fasza ... valszeg lerusholnak minket a TD-k ...

IS3 és 100-as ágyú: Hááát ... az elmúlt pár napban pont beszélgettünk erről - emiatt feldobtam a 85-öst az IS-re ... vicces volt vele, de jó pénzt hozott ... Ugyanezt tudhatja a 100-as az IS3-ason ...

Az meg hogy a csapattársak esélyét rontja? Amilyen csapattársakkal összehoz mostanában a játék (Tisztelet a kivételnek!!!) szerintem nem ez fogja a legjobban rontani az esélyünket ...