A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #11113 na én is sírdogálnék egy picit:
campinyovka, délen kezdtünk, gyorsan elfoglalom a kedvenc helyem a bal oldali bokorban, kilövök egy sebzett T1-et, megsebesítek egy M6ost, remek, guruljunk át a erdőbe, dombtetőn egy pap, persze eltünik, nembaj manuál célzás vakon, kilövöm, megyek tovább, közben a dombon elkezd rodeózni 2 t-44 meg egy hvy, a manuált továbbgyakorolva kilövöm az 50-el rohangáló, cikcakozó t-44et (LOL), ekkor én még csak a tónál, közben a másik bőszen keresi az erdőben az artyt, na dogfight, itt bekapom az első találatot, közben kőrözgetünk, leesik a lánctalpam ilyesmi, szerencsére a megmaradt enemy arty az csak körbe lő (gondolom anyázott a nerf miatt), közös erővel t-44 pipa. Bevártam két hvyt, meg egy másik médiumot és kúszunk felfelé az erdőbe (én ekkor még úgy 1000 HPn. szembe egy kv, nem tudjuk egymást lőni, nem baj. Majd a következő 25 mp-be, bekapok 6 lövést, fingom nincsen honnan, csorgok vissza 20HP-n, majd meghalok. Az utolsó lövésnél láttam a DB-t, + mint kiderült a kis dombra valahogy odateleportált egy stugIII (ami sehonnan nem volt látható). Érthető okokból a killek miatt én voltam a célpont, de ez az új célzó és álcarendszer egy vicc. :-(