banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Tudom a valóságban mitől függ, de a valóságban ha átütik a páncélt akkor általában egy lövés és vége a harckocsinak egy időre. A WoT meg HP alapú rendszert használ és szerintem amúgy sincs kidolgozva a lövedék tömege, torkolati sebessége, ballisztikája.

Ránéztem a többi adatra és épp azért tűnt gyengének, bár nem sokkal. Elvileg 8,5 lövés/perc a 100-as tűzgyorsasága, de ez toronyfüggő, talán csak IS-3 és IS-4-nél produkál ennyit, KV-3 és IS esetében 8 alatti rémlik. A pontosság pedig szerintem nem olyan fontos, amióta az ameriaki 105 mm-essel (aminek 0,37 a pontossága) 560 méterről 5-ből négyszer találtam el IS-3 tankokat kevésbé veszem figyelembe (a WoT tankopédiájában se tüntetik fel az ágyúk adatai közt).
    De igazából lényegtelen, mert úgy se én határozom meg, csak egy vélemény volt.