banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zalkad
    Ilyent....

mondom ebéd után gyorsan pár kör hetzerrel, mielött visszamegyek melóba, hogy meglegyen az xp a Stug -ra.
    Két kört mentem, és már csak 100 xp kellett... gondoltam freeXP -ből meglesz... ÁÁÁ, nem pazarlunk.

Beülök, uccsó csata a hetzinek, aztán felgyújtom.
    Be is írtam mindenkinek csata elött, hogy "last battle with hetzer, don f. it! :)"
    Erre mondják, akkor team killeznek gyorsan :)
    Erre mi van? Elindul a csata (Ensk -en) és jönnek sorba bele a pofámba az enemy-k. Azt vettem észre, hogy van 3 killem. A többiek már röhögtek rajtam.
    4 kill, kezdek csodálkozni a fél csapat már nekem drukkol hogy meglegyen a top gun.
    Egy grillevel ketten maradtunk a végére, meg 4-5 enemy. Levadásztuk mindet, de a grille kidölt.
    6 kill, Top Gun meglett, de volt még egy alacson tier ruszki tank, talán t-46 vagy mi.
    Többiek írják, hogy menjek már foglalni mert van még 8 perc, és nem kempelést akarnak látni, ha már végignézik miattam :)

Elindulok, erre mellém csapodik egy lövedék... az egyik ház mögül lőtt.
    Odaforudok, erre átjön a házon bele a pofámba, meg sem próbált kimanőverezni. 3 lövést tudtam leadni rá, ő csak egyet rám.
    7 kill, Tup Gun, Sniper.
    Ezek után nem adom el... ha nem is megyek vele, de megtartom, 150 aranyat megér neki egy plussz hely!!! :)

"Battle Achievements: Top Gun, Sniper
    Victory!
    Battle: Ensk 2010. november 23. 12:37:43
    Tank: Hetzer
    Received:
    1 009 Experience
    17 355 Credits"

Prémium nélkül.
    (igaz, nem voltak nagy tier ellenfelek... screen shotot hova menti?)