banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WinG
    nemrég kezdtem a játékot, eddig nagyjából tetszett is, viszonylag jól ment. most megvettem a pz2 luchst, és hát kicsit értetlenül állok a dolgok előtt. eddig 6 csatát nyomtam le, alap a harckocsim, egyelőre még nem volt xp fejlesztgetni, de folyamatosan t-34-ek, shermanek meg kv-1-esek közé rak be. persze biztos bennem van a hiba, nagyjából tudom, mi lenne a feladatom. próbálok is felderíteni, de meglehetősen nehéz úgy, hogy 1) minden harckocsi erősebb nálam fegyverzet és páncélzat tekintetében, 2) minden harckocsi gyorsabb nálam. így elég nehéz dolog felderíteni, és túl sok motiváció sincs. próbálok azért csinálni valamit, de a leopardok sokkal gyorsabbak, mire lenne mit felderíteni, addig már rég vége a csatának és/vagy kilőttek. na mindegy, még próbálkozom.