A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap akartalak keresni benneteket, mert én is a Stugomat húzom éppen, de aztán megjött cimborám és IS este lett :)
@malystryx: Hali! :)
HE vs AP - 7,5 vs 10,5 témához ... Én először a 10,5-est fejlesztettem ki mind PZ4-hez, mind STUG-hoz ... mindkétszer megbántam ... nekem valahogy jobban fekszik a 7,5-ös ...
Valamit T29 tulajokat kérdeznék: Tényleg egy atombunker az a szar? Mert vagy csítert láttunk tegnap, vagy nekem is kell egy T29 ...
Abbey-n elindultunk az egyik szárnyon páran ... a kiscsapat: 2 Ferdi, 1 JagdPanther, 1 IS 100-as ágyúval (Haverom) és én T43-85-össel ... beleszaladtunk egy T29-esbe ... kapta is az ívet szépen, egészen addig amíg le nem ment 3%-ra ... itt jött a meglepi ... 3%-on legalább 1 percig lőtte mindenki ... és utánna adta meg magát ... Csak nekem volt 5 találatom ... (Nem rikosé, és hullt lőttem ...)
Ezt akkor most hogy sikerült?
És egy kérdés a T43 tulakjokhoz... tegnap cseten már kérdeztem ...
2 napja vagyok T43 tulaj, és nem felhőtlen a boldogságom ... létezik az hogy ha bármi eltalál akkor az azonnali modul és crew sebzést okoz?
T34-85-el volt ilyen néha ... ezzel viszont állandó ... Tegnap elrobogott mellettem egy Leo, és kilőtte a gunneremet meg az ammo rack-et ... (És a horribilis javítási számlát már nem is említem ... Az IS és a SU152 közösen nem kerül annyiba mint ez a szar ...)
Ráadásul a T44 még rosszabb állítólag ... igaz ez? Vagy csak nekem tűnik soknak, mert eddig nem találkoztam még ennyi modul sérüléssel, gakorlatilag semmin ...