banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• crossy104
    Nekem is van IS3-am, sajna még 25 ezer xp kell a brutál ágyúhoz. A 122-es löveggel kisérleteztem, IS4-re lőttem automata célzással Ap-vel, és meglepetésemre kinyirtam.Minden lövésem kb. 30%-ot kapott le róla.Vicc, hogy Ő meg alig tudott sebezni.Négy lövéssel kinyirtam.Utána meg szokás szerint az arty-k engem.Viszont tegnap egy Panzer 4-es egy lövéssel leszedett 100%-ról 15%-ra.Csak pislogtam miközben égett a tankom.Gondolom azóta a kiscsávó erre veri otthon.Azóta vettem tüzoltó készüléket.Mellesleg ez az álcázási dolog a peccs után rettenetes.Mindenki táborozik, az arty-k meg vihognak.Szégyenlem magam, de holnap én is veszek egy grillsütőt, mert IS3-al tegnap prémen is alig tudtam keresni.Kb.40 csatából ötöt nyertem a sok eke csapattárs miatt.