A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #10967 Nem s tudom. Panaszkodtok megint erre, arra, hogy szar a balance( jó néha tényleg az, de egyébként jó az) hogy kampel-nek, (amiről meg nem a készítők tehetnek, hogy hülyék a játékosok) , hogy lő a bokor, na erről tehetnek, de majd kijavítják.
A lag-olás, és akadás, talán megszűnik ha vissza költözünk Európába.
De egyébként, nekem nincs bajom jelen formájában a játékkal. A legtöbb tankkal, egész jól tudok haladni.
Persze, sok mindent kell még javítani, meg hozzák már be végre, a francos E-szériát, meg a klán rendszert, meg még ígértek valamilyen másféle játékmódokat, emlékszem(bár nem tudom mégis milyen játékmódok lehetnek még???)
Amit én gondnak látok, az az idő. Mert az idő csak telik, az emberek türelme meg fogy. Haladni kéne a fejlesztéssel, és akkor fasza lenne.