banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Tegnap Tono-val Stug/PZIV párossal toltuk, mindketten 105-össel, HE-vel.
    Stugnál (és Hetzernél) én azok közé tartozok akik esküsznek rá, mivel az esetek többbségében ugye nagyok közé rak, és hiába találod el őket sniperrel 100 méterről, az AP lepattan róluk. A HE viszont még a mini maust is sebzi, ergó nem vagy haszontalan, ráadásul az "új" camo "rendszer" miatt megengedheted hogy as zádba másszon a célpont, tehát a pontatlanság nem akkora probléma.

A sok dühöngés után elhatároztam, lelki egészségem megóvása és a szivroham elkerülése végett kihasználom amig a camo rendszer ilyen "jó", és ahelyett hogy őrjöngenék miatta, beállok a sorba.
    Mondjuk max 4 percig birom ha nem történik semmi, utána leszarom, azt bemegyek. Max annyit szoktam csinálni, hogy bokortól bokorig szaladok, hiszen megállás után ugye egyből érvényesül az álcázás hatása, nincs 5 sec várakozás, és az emberek többsége nem lő be a bokorba, még akkor se ha látja hogy ott tűntem el :)

ui: nem lehet hogy éppen a klingon tech tree-t implementálják az oroszok?