A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #10942 Szép jó estét Mindenkinek!
Engem is elragadott a tankok iránti imádat, egy kedves barátom mutatta meg nekem :))
Dummyboy mérgezett meg, egy alkalommal átszaladtam hozzá, megmutatta és megtetszett. Párocskáink nagy örömére :D Én is inkább a nyugdíjas játékstílus iránti képviseletet gazdagítom. Nálam is vannak gyerekek, és emiatt elég nehéz itt lenni. De igyekszem. Kezdő játékos vagyok, és nem akartam sok értelmetlen kérdést feltenni, ezért végigolvastam a közel 11 ezer hozzászólást. Köszi a sok építő jellegű tanácsot, meg mindent amiből sokat tudhattam meg.
Engem nem érdekel az arty dolog, vagy folyamatosan mozgok, vagy bebújok valahova, de így is sokszor kiszedtek már... Aztán kipróbáltam én is, az orosz ág nem nagyon jött be, de az amcsi T57 (ha jól emlékszem) egyből bejött, meccsenként 3-5 kill között. Ja, és nem magamnak gyűjtöm a skalpot, hanem a társakat segítem.
A scoutolás még az elején bejött főleg az A20-al, amikor is belerongyolok az arty-ba, és még bele is lövök. De legalább kiszedtem 1-et. :)) Aztán meguntam, hogy általában már az ellen bázisa előtt kilőttek így eladtam őket a PzIII-al együtt. Vettem egy PZIV-et, az elejéán nem voltam megelégedve vele abszolút, de kitartottam mellette, és fullosan meg jó ágyúval már volt 5 killem is vele. A legnagyobb élményem, a havas pályán találkoztam egy IS4-el, mindenki elbújt, én meg bátran nekimentem (ez a bajom, hogy mindennek fejjel megyek) és sikerült 60%-ig leszednem, aztán egy KT kiszedett hátulról :-S
Csalódott voltam... Mindegy a lényeg, hogy elvagyok vele mint a befőtt.
Viszont az egyedüli fenntartásom az, hogy rengetegszer nem látom a mellettem vagy az előttem elhaladó tankokat, csak mikor már lő... De sokszor még azt sem. Csak jön a semmiből a bogyó.. Pedig a PZ 3 és 4-es tankok is messzebb látnak mint egy a20...
Jó hogy nagyobb balance-okba rak, mert a nagyokba harapni jó kis jövedelem :)
Most szeretnék kérdezni egyet. Még nem volt ekkora tankom (VK3601), most vettem. Milyen ágyút rakjak rá ha távolról szeretnék vele operálni, és milyet ha közelről?
Bár az upgradelt torony még nincs meg, de engedett egy 8-as szintű ágyút elég jó penetration-al, de kicsi sebzéssel. A cső sem olyan hosszú mint a PZIV-en a 6-os szintű ágyúnak (bocsi az elnevezések nem mennek).
Elnézést a hosszú irományért csak gondoltam leírom a tapasztalataimat, és a véleményemet. Legközelebb rövidebb leszek. Jó játékot Mindenkinek!
~M~