banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyargyerek
    Hiába tölt gyorsan a Panther ugyanúgy csiki-csuki-t kell játszanom az ellenféllel mert ezek 350-400 felett sebeznek és én 3 találat vagyok nekik és végem. Nem állhatok oda hogy párbajozzak. Nem érted a 135-el nekem 3-at kell belelönöm míg ő egyet rámlő hogy ugyanannyit sebezzek. Ez nagyon nem jól van így. Pantherral csak a duplázókat csinálom meg egyébbként zsákutca a P2 is szenvedés lesz az L/71-ig 40K feletti Xp-t kell ugyanezzel a hossszúpuskával lenyomnom.
    Ehez képest az IS megváltás. Kidugom a cső végét és odadurrantok 390-400 a sebzés, visszahúzodom, tölt,kidugom a cső végét megint 400 sebzés. Köszi hogy megtaláltál a fórumot olvasgatva úgy vettem észre szereted a vitát.