banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Ha átgondolod a lépéseidet, odafigyelsz a csata alakulására és jól pozicionálod a tankod, akkor nem lenne szabad annak megtörténnie, hogy egy AMX kilőjön, mint a szart az IS-ből. Durvák ezek a francia tankok, de nem olyan nagy ördöngösség kijátszani őket. "

Őszintén... két azonos skillel rendelkező játékos esetén marhára nem tud mit kezdeni egy T6+ francia light ellen egy más nemzetbeli hasonló tierű tank. Mit tudsz csinálni egy olyantank ellen ami simán kibírja azt az 1-2 találatot amit be tudsz vinni neki, miközben ő círka 12 másodperc alatt leoszt átlag 1400 damaget. Én simán bevállalok bármilyen tanktól egy találatot, de utána én jövök.

Igen, töltésnél lehetne megfogni, de mivel olyan sebes mint egy light, ha csak egy csepp esze is van, amíg táraz szépen visszavonul.
    Nekem nagyon bejöttek ezek a tankok, végig olyan meccseken játszok ahol a leges legalján figyelek, teli T8+ tankokkal, és minimum elrakom az 1-2 killemet. Most volt T34, valami 70%on jött rám.

Oldalról megleptem, mire rámfordította a csövét már 3-at belelőttem, egyet visszalőtt, megkapta a másik hármat és már kész is volt. Mire jött volna a felmentősereg már rég húztam el, mentem cappelni :D