• Barakukk
    Hova jártok ti moziba? Nálunk Nyíregyházán a Krudy moziban 5500 Ft egy bérlet, ami 11 mozielőadásra jó és átruházható, egyszerre több jegyet is vehetek, nincs büfé, ha éhes vagyok, viszek magammal töltött káposztát, krumplis galuskát, csapvizet flakonba vagy instant Coca Cola-t:) Az már más kérdés, hogy többnyire szerzői filmeket látok és hónapos késéssel jönnek, ha jönnek a Vasemberek és Sötét lovagok, viszont a rosszak mellett jó magyar filmek, török művészfilmek, illetve jó, de kevés kópiával futó műfaji filmek, inkább a dráma vagy vígjáték kategóriákból. Ja, és minden kedden csak 500 Ft a jegy. Barátnőm meg nincs, mert lúzer vagyok (lásd, megint internetezem, pedig nem is esik az eső odakint és a munkaidőmnek is vége van).

Tényleg nehéz megélni, én is egyre kevesebbet járok plázamoziba, de mondjuk a Vasember 2 az pont az a mű, amit ott helyben látnom kell a premieren nagy vásznon, tökéletes hangzással, és ha havonta van ilyen, akkor arra félre tudok tenni, vagy kérek anyukámtól. De ha ennyit sem tehetnék meg, akkor is örömmel olvasnám, hogy "A Vasember 2-re több, mint 100 ezer jegyet adtak az a nyitó hétvégén".