• Darth Sith
    "Nekem van egy mp3 lejáccóm 32 Gb memóriával, van benne wifi, BT, 3g, lehet filmeket nézni rajta több tízezer alkalmazást lehet letölteni, email, internet, stb... szóval ha valami eszembe jut csak letöltök egy app-ot és máris van egy új funkciója, ja, és mellékesen lehet rajta telefonálni is, úgy hívják ájfón vagy mi a szar."
    Azt már inkább nem is véleményezem, hogy tudsz ilyen minőségben zenét hallgatni, mint amilyen az ájfónon meg az ájpodokon van. Bár a 96kbps-es zene, végülis mind1 min szól, így is úgyis szar lesz.
    Azért egyszer hallgass meg egy Sennheiser IE8 + Sony NWZ-X1060 -n valami FLAC-t vagy valami nyers zenét, és utána térj vissza az ájfónra ;)
    Én tartom a mai napig azt, hogy a nagyon kompakt eszközök sosem jók. Valamilyen közepes szinten lehet használni, de jó minőségben egy valamire nem. Ha zenét akarok hallgatni egy jó lejátszó és egy jó füles, telefonálásra meg telefon. És ha már korábban mondottad, hogy manapság elvárható egy telefontól, hogy email, net, naptár stb. legyen benne akkor viszont HTC, mivel az ájfónnal ellentétben, nem vagyok korlátozva és bezárva pityu bácsi birodalmába, hanem azt teszek rá és úgy alakítom át ahogy nekem tetszik. Azt tehetek vele amit akarok. Ezt mikor mondhatod el egy ájfónról?