• narumon
    "Te egy tipikus elvakult (inkább ezt a szót használom, bár más szó jobban kifejezné) ember vagy."

Érdekes mert nekem ugyanez jutott eszembe rólad :o

"Ami benne van a tiedben, az persze kell és szükség is van rá, ami pedig nincs benne, arra semmi szükség."

Egyszerű pedig. Ha olyanra lenne szükségem amit az iphone nem tud akkor nem iphonet vettem volna. Tudom, hogy némely embernek nehéz ezt elképzelni, de ez van.

"Ez megy az ájfon 1.0 óta. Aztán amikor a 2.0 és 3.0 verziókban megjelentek az addig szükségtelennek mondott funkciók, akkor már egyből mindenki nagyon is szükségesnek érezte azokat. MEGALOL!"

Én még egyetlen iphone tulajt sem hallottam aki erre hivatkozott volna. Van egykét frissités ami nekem személy szerint tök jól jött, és van egy rakat ami nekem személy szerint semmit nem számított.

"A multihand (a multitouch csak így valósítható meg) telefonod egy vicc."

Nanemáááár. Ezek szerint életedben nem fogtál a kezdebe még iphonet. Minden funckióhoz elég egy kéz.

"Míg én röhögve egy kézzel is tudom bármilyen élethelyzetben használni a telefonomat, addig neked bizony mindkét kezedre szükséged van, ha pl. nagyítani akarsz egy képet. Én ezt egy kézzel is meg tudom oldani."

Nemáááár. Ez milyen újdonság már. Érdekes nekem egy ujjaki kétszer tappra képernyőméretűre nagyit... wooow micsoda világújdonság.

"Azon túl, hogy a BT-ot én is tudom használni úgy, hogy headsetre, vagy erősítőre küldöm ki a jelet, de tudok a laptopommal (vagy más BT-os készülékkel, akár telefonnal is) ezen keresztül adatot forgalmazni, vagy akár szinkronizálni, de továbbmegyek: van DLNA is (ez persze wifi-n megy), így a tévémre is ki tudok küldeni akár filmet is."

Oké itt megint bennem van a hiba, de nálunk cégnél wifi van, otthon wifi van. Pöttyet gyorsabb kényelmesebb mint BT-n szórakozni, az hogy filmet még nem akartam DLNA-n telefonról tévére küldeni megint az én hibám, de ezt is vállalom. (mondjuk van ott beállítva egy Dune BD Prime 3 lejátszó csak tudnám akkor minek....)

"Ha fel akarok másolni bármit, akkor nem kell ájtyúnszt, vagy egyéb tyúkszar sw-t használni."

Engem meg nem zavar az itunes, kényelmesen és jól tudom kezelni, két klikk bármit áttölteni. És nem olyan fos mint mondjuk egy Nokie PC Connect vagy mi a rák a neve.

"Az aksit nem feltétlenül csak akkor kéne cserélni, ha tönkremegy, hanem pl. akkor, ha lemerül, ilyenkor jól jöhet a feltöltött tartalék aksi."

Egyetértek, de mint írtam én soha nem hordtam magammal pótaksit semmelyik telefonomhoz.

"Pláne úgy, ha sehol a közelben nincs lehetőséged tölteni. Persze erre mondhatod azt, hogy te és a környezeted ilyen szituációba soha nem kerül."

Hát eddig még tényleg nem kerültem, mert pl egy töltőkábel mindig van nálam, mint ahogy notebook is általában szóval ha tényleg nagyon olyan helyeztbe kerülök akkor; 1, van a kocsiban töltő, 2, van nálam notebook arról tudom tölteni,

"Korlátozott életvitelű embereknek megfelel a korlátozott képességű készülék."

Én elismerem, hogy korlátozott életvitelű vagyok, hiszen évente néhányszor replük csak át egy másik kontinensre, havonta 1-2x megyek európában más országba, napközben sokat ülök gép előtt vagy kocsiban, meg hetente csak néhány órát sportolok. Ezeken a helyzeteken mind tökéletesen használható.
    (kiváncsi lennék mire nem egyébként?)

"Tudnék neked olyan képnéző programot mutatni, ahol olyan görgetési sebességet látnál, hogy ha nem lennél ennyire agymosott, zokogva taposnád az ájfonodat a földbe."

Ez valószínűleg így lenne.

"Felesleges beléd a szó. Ingyenreklámemberekkel nem vitázom, felesleges."

MHm, érdekes nekem még soha nem utalt az apple csekket, sőt a nagy fanságomban egyetlen apple termékem van az iphone. Elvakult apple fan lehetek ezek szerint.