• Ulkesh
    #475
    "LEGYÉL TÁRGYILAGOS, AZT ÍRTAM, NETEZHETEK. DE PL MI VAN, HA NEM IS ÉN VEZETEK? TE NEM TEHETED, EZÉRT HÜLYESÉG, ÉRTEM."

    Legyünk tárgyilagosak, megtehetem.
    Ott a Backgrounder és annyi alkalmazást futtatok, amennyit akarok, az iPhoneOS nem korlátozza ezt le, mint a WinMo.
    A jailbreak jogosságával meg ne gyere, mert nem ismerek olyan WinMo tulajt, aki ne használna, vagy ne használt volna főzött ROM-okat, ami ugyanolyan illegális.

    "ÉRDEKES, AZ ENYÉM NEM LENOVO ÉS NEM MAC, MÉGIS JÓ A BILLENTYŰZETE, GYÖNYÖRŰ A KÉPE, DVD ÍRÓ IS VAN BENNE, MÉGSE NEHÉZ, ALAPON 4 USB ÉS NEM KERÜLT EGY VAGYONBA."

    Vaooh, és melyik Macbook-ban nincs DVD író?
    Azért típust is írhattál volna, ha már ilyen szuper csodád van :D

    "Azért, mert a használati értéke alacsony, az ára pedig horrorisztikus, ennyi."

    "MENNYI IS EGY FÜGGETLEN IPHONE? FÜGGŐSÉGBŐL NEM KÉREK…"

    Ok, mennyi is egy független HTC HD2+16 GB Class6 SDHC, vagy Nexus One + 16 GB Class6 SDHC? Ja, hogy ugyanannyi, vagy még drágább is?
    Ezeket egyébként meg tudom venni olcsón a szolgáltatótól? Nem? Akkor miért is drága az iPhone?

    "NEM ANNYIRA ROSSZ ÁM AZ A WINMO, BÁR VALÓBAN VAN VELE BAJ, DE A KISMILLIÓ ALKALMAZÁS AZ TÚLZÁS, AZONTÚL, MILYEN OLYAN ALKALMAZÁS VAN IPHONE-RA, AMI NINCS PDA-RA A BAROM TŰZGYÚJTÓ, MEG KOKAINSZÍVÓ PROGRAMOK KÖRÉT KIHAGYVA, BÁR SZERINTEM AZ IS VAN PDA-RA."

    WinMo-ra fél év alatt jelenik meg annyi alkalmazás, mint iPhone-ra 1 nap alatt.
    Valóban vannak semmire sem jó alkalmazások is, de a nagy számok törvénye itt is működik, ha kivonjuk az összes szemetet, még akkor is sokszorosa a hasznos alkalmazások száma, mint az összes létező WinMo-s alkalmazás.

    "ÉN VAGYOK A HÜLYE, HOGY NEM TUDOM ÁTLÁTNI, HOGY A KEVESEBB A TÖBB? ÉRTŐ KÉZBEN ÁT TUDSZ KÜLDENI NEKEM EGY DOKSIT NET NÉLKÜL?"

    Igen, van BT fájlküldés, ha erre gondolsz, de ma már csak a legalapabb készülékek nem ismerik a netet és a wifit, szóval eszembe sem jut használni, vagy akár csak felinstallálni.

    "HA ITTHON SZERKESZTEK EGY BAZI NAGY GRAFIKÁT, AZT IS NETEN ÁT TEGYEM ÁT? NEM, KÖSZI."

    Nem, rádugom a kábelre és iPhone Explorerrel átmásolom bárhova a készülékre, vagy küldhetem Wifin keresztül is, mindegyik lehetőség gyorsabb, mint a tetű BT, vagy egyszerűbb, mint az SD kártyákkal való bohóckodás.

    "AZ SD KÁRTYÁM HELYETTESÍTHETI A PENDRIVE-OMAT, BÁR SD-BŐL CSAK 16 GIGÁS A LEGNAGYOBB, PENDRIVE-OM 32."

    Csak ne felejtsd otthon a kártyaolvasódat, meg az átalakítót :D

    "VALÓ IGAZ, IDEGESÍT AZ ELVAKULTSÁGOD, DE MOST LEGALÁBB NINCS HELYESÍRÁSI HIBÁD….
    HOGY SEGÍTSEK: VAN KIHANGOSÍTÓKÉNT MŰKÖDŐ PNA, MEGINT ÚJAT MONDTAM?
    AZT RAKOK A KIJELZŐJÉRE, AMIT ÉN AKAROK, NEKEM NEM JOBS PAPI HÍRDETI AZ IGÉT…"

    Ne zavarjon, hogy a legtöbb autó fejegysége iPod kompatibilis, vagyis hamarabb kezeli a beépített hangrendszer az iPhone-t, mint a gagyi WinMo-s játékszeredet, másrészt a BT kihangosítás ugyanolyan egyszerűen működikk itt is. Szóval nem értem mire is vered magad :)

    "KIS BARÁTOM TE LEHETNÉL, DE AKKOR SE LENNE JÓ A BT IPHONE-ON JÓ, CSAK HANGKAPCSOLATRA, AZ MEG HIÁNYOSSÁG A LEGAGYIZOTT TELEFONOKHOZ KÉPEST!!"

    Le vagy maradva, mint a borravaló. Fájlküldésre is kiválóan használhat, csak éppen nekem eszembe sincs feltelepíteni az alkalmazás, ami ezt lehetővé teszi, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGEM.

    "NEKEM MEG SEHOGY NEM KELL, DE EGYET EL KELLENE FOGADNOTOK: NEM AZ IPHONE AZ ISTEN, ÍGY A KÖZÖS ÖNGYILKOS RITUÁLÉTOK ELŐTT NINCS AKADÁLY ;O)"

    Nem az isten, de úgy tűnik a Microsoft szerint mégis cak az, hisz leborultak előtte és úgy imádják, hogy saját bálványaikat is az ő formájára faragják.
    Szóval a saját öngyilkos rituálédról nyugodtan küldhetsz egy youtube linket e-mail-ben (ha a vackod képes rá videót feltölteni és egy egyszerű e-mailt elküldeni /azt tudom, hogy a fogadással gondjai vannak és csak külső alkalmazás képes arra, hogy egy e-mailt rendesen megmutasson, de egy küldés még talán megy neki :D/).

    "Egyet még elmondok, az Apple jót tett az iPhone piacra dobásával, mert az őrület nyomán valóban további fejlődés indult meg WinMo terén, arra szükség is volt, de TOVÁBBFEJLŐDÉS, tehát nem korlátok állítása."

    Te nem olvasol híreket?
    A WP7 még annyit sem fog tudni mint az iPhoneOS és jobban le lesz korlátozva, mint az valaha. :D

    "Nem válasz, de Winmo7-et, még nem láttam élőben"

    Más sem.
    Mivel ilyen nincs. Windows Phone 7 a neve, a Windows Mobile kihalt a 6.5.x-es sorozattal.


    --

    Egyébként meg ne kiabálj, mert ez hamar felűnik az ápolóknak és aztán egy darabig nem tudsz írni ide, mert a gumiszobában még wifi sincs :D