• narumon
    Jah én egy pár dolgot ajánlok mindenkinek aki itt akármelyik oldalról osztja az igényt.

1, Nem biztos, hogy másnak arra van szüksége mint neked!
    2, Tökéletes eszköz nem létezik!
    3, Mivel a kettes mint axióma áll fent, ezért vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy a vevő számára mi negatívum és mi a pozitívum, majd mérleget kell vonni, hogy ez így megfelelő-e az adott eszköz esetén!
    4, Nem minden hiányosság visszafejlődés (a régi dolgokat hagyni kell elmenni)

Szerintem ezeket mindenki figyelembe tudja venni amikor egy új eszközt vásárol, legyen az telefon vagy tévé, esetleg játékkonzol.

Ha csak a telefont nézzük akkor ma már ugyanolyan könnyen lehet bármilyen típust venni, tehát ha valaki védi az iphonet az nem azért van mert ilyet kényszerítettek rá, hanem mert ez volt neki a legmegfelelőbb (vehetett volna mást is). Érdekes módon én pl soha nem írkáltam be egyetlen androidos vagy winmo vagy bármilyen más telefon forumán, hogy milyen szar, és milyen hülye yuppie aki olyat vesz. Egyszerűen elfogadom, hogy az ő igényeit az elégíti ki.
    Nekem drága hifim van olyan ami nekem tetszik, de akit nem érdekel a hifi azt nem hülyézem le ha valami konzumer cuccot vesz, hiszen az neki megfelelő lehet. Azokat a haverjaimat sem tartom hülyének akik nonstop tuningolják a különféle autójukat mégha én egy lukas garast sem költenék ilyesmire.
    Nah lehetne ez folytatni nagyon sok példával, de nem ez a célom.

Szóval emberek kellene ebbe az országba egy kis tolerancia, úgy valószínűleg sokkal többre/előbbre jutnánk. Elvégre is mindannyian magyarok vagyunk, az egyik legkiemelkedőbb nemzet a világon.