• levente68
    #471
    "Megy a navi, megy a zene, netezhetek is közben ÉS BEMONDJA, hogy mikor merre menjek!!!!
    Ha akarom, a hívás közben is kitehetem a képre a navi programot, sügérek!!!!!!!!!!!"

    Mindezt vezetés közben, miközben a hang BT-n keresztül a kocsi hangrendszerén keresztül működik? Rendőr mit szól hozzá, hogy vezetés közben netezel? Meg minek a kihangosító, ha amúgy is a készüléket basztatod beszélgetés közben, hogy lásd a térképet, ugyanis bármily fura, híváskor nem a térkép látszik egyetlen készüléken sem, hanem a telefon alkalmazás képernyője.

    LEGYÉL TÁRGYILAGOS, AZT ÍRTAM, NETEZHETEK. DE PL MI VAN, HA NEM IS ÉN VEZETEK? TE NEM TEHETED, EZÉRT HÜLYESÉG, ÉRTEM.

    "Nem macbook-ról beszélek a valóban kuka billentyűzetével!!!!"

    A Lenovónak és a Macbookoknak van a legjobb billentyűzetük a piacon, de te nyugodtan használd a hullámzó, lötyögő vackokat...
    ÉRDEKES, AZ ENYÉM NEM LENOVO ÉS NEM MAC, MÉGIS JÓ A BILLENTYŰZETE, GYÖNYÖRŰ A KÉPE, DVD ÍRÓ IS VAN BENNE, MÉGSE NEHÉZ, ALAPON 4 USB ÉS NEM KERÜLT EGY VAGYONBA.

    "Azért, mert a használati értéke alacsony, az ára pedig horrorisztikus, ennyi."

    Nincs neked, nem is ismered, de véleményed van... Értem én...
    Az ára miért is horrorisztikus? A hasonló kategóriájú készülékek vagy egy árban vannak vele, vagy drágábbak.

    MENNYI IS EGY FÜGGETLEN IPHONE? FÜGGŐSÉGBŐL NEM KÉREK…

    "HTC Leo-t forgatom, mellettem az okos p.ncika megszólal: nekem ez kell, naná az iPhone van a kezében, ennyire sokat el lehet érni a marketinggel, broáf…"

    Hát pedig a Leo egy nagy kalap lótúró az iPhone-hoz képest, de hát a MS marketinget látom te megetted. Két hétig használtam a HD2-t és egy rémálom az iPhone stabil, gyors és megbízható működéséhez képest.

    ÉRDEKES, LÓTÚRÓ, MI NEM AZ A „SZENT GRÁL”-HOZ KÉPEST?

    " a szemem kikerekedett, hát ez ÖSSZESSÉGÉBEN visszafejlődés, basszus, nem kell."

    Jaja, visszafejlődés, hisz nem fagy, gyors, könnyen használható, kismillió alkalmazás van rá és nem támogat olyan feature-kat, amit a felhasználók 99% nem igényel.
    Inkább használj fagyogató, belassuló WinMo-t amit még a gyártója is kukázott és az új rendszerét az iPhoneOS alapján építi fel.

    NEM ANNYIRA ROSSZ ÁM AZ A WINMO, BÁR VALÓBAN VAN VELE BAJ, DE A KISMILLIÓ ALKALMAZÁS AZ TÚLZÁS, AZONTÚL, MILYEN OLYAN ALKALMAZÁS VAN IPHONE-RA, AMI NINCS PDA-RA A BAROM TŰZGYÚJTÓ, MEG KOKAINSZÍVÓ PROGRAMOK KÖRÉT KIHAGYVA, BÁR SZERINTEM AZ IS VAN PDA-RA.

    "DE buta, korlátolt és drága!"

    Semmivel sem tud kevesebbet értő kézben mint bármelyik konkurens termék, max a felhasználó a buta, ha ezt nem tudja átlátni.

    ÉN VAGYOK A HÜLYE, HOGY NEM TUDOM ÁTLÁTNI, HOGY A KEVESEBB A TÖBB? ÉRTŐ KÉZBEN ÁT TUDSZ KÜLDENI NEKEM EGY DOKSIT NET NÉLKÜL? NEM. ÉN AZT ÉS ÚGY CSERÉLEK A PDA-IM ÉS A PC-IM KÖZT, AHOGY ÉN AKAROK, ÉS HA NEM AKAROM NETEN KÜLDENI, AKKOR ÉN HÜLYE VAGYOK? VAN NETEM, 15 MEGÁS, VAN MOBILNETEM IS, DE NEM MINDENT AZON ÁT SZERETNÉK KÜLDENI, FŐLEG, MONDJUK, HA ITTHON SZERKESZTEK EGY BAZI NAGY GRAFIKÁT, AZT IS NETEN ÁT TEGYEM ÁT? NEM, KÖSZI. AZ SD KÁRTYÁM HELYETTESÍTHETI A PENDRIVE-OMAT, BÁR SD-BŐL CSAK 16 GIGÁS A LEGNAGYOBB, PENDRIVE-OM 32.

    ", régi mobil Windows-t futtató eszköz, újat mondtam? WinCE, vágod?
    Látod, nem értesz a PDA-khoz és nem tudod, mi a PNA…
    Mindkettőn lehet kint a térkép hívás közben!"

    WindowsCE-s PNA-n telefonálsz, értem én.
    Mond, a gyógyszereid megkaptad már? Látom lassan hat, mert igencsak idegesnek tűnsz :)
    VALÓ IGAZ, IDEGESÍT AZ ELVAKULTSÁGOD, DE MOST LEGALÁBB NINCS HELYESÍRÁSI HIBÁD….
    HOGY SEGÍTSEK: VAN KIHANGOSÍTÓKÉNT MŰKÖDŐ PNA, MEGINT ÚJAT MONDTAM?
    AZT RAKOK A KIJELZŐJÉRE, AMIT ÉN AKAROK, NEKEM NEM JOBS PAPI HÍRDETI AZ IGÉT…

    "És teljesértékű a BT, nem úgy, mint szifonkán!"

    Gondolom kis barátaiddal sokat szoktál csengőhangokat cserélgetni, én ebből már kinőttem. Minden másra meg tökéletesen jó az a BT..
    KIS BARÁTOM TE LEHETNÉL, DE AKKOR SE LENNE JÓ A BT IPHONE-ON JÓ, CSAK HANGKAPCSOLATRA, AZ MEG HIÁNYOSSÁG A LEGAGYIZOTT TELEFONOKHOZ KÉPEST!!


    "Sőt, futtatható Linux is rajta, hopp…."

    Alapból BSD Unix fut az iPhone-on, nem kell a gyengébb Linux, hopp..
    NEKEM MEG SEHOGY NEM KELL, DE EGYET EL KELLENE FOGADNOTOK: NEM AZ IPHONE AZ ISTEN, ÍGY A KÖZÖS ÖNGYILKOS RITUÁLÉTOK ELŐTT NINCS AKADÁLY ;O)