• vlahol
    Nekem az iPhone UI nagyon tetszik. Egyszeru, atlathato es nem kell minden marhasagot kezzel allitgatnom.

Es Lehet hogy zart rendszer, de egy nokia 3210es vagy egy LG utan kesz feludules a programok tarhaza es a felhasznalhatosag szeles spektruma. Ennel tobb nekem egy telefonban csak egy elore mutato kamera hianyzik.
    Korabban hianynak tartottam en is a multi-task-ot, de aztan az jutott eszembe hogy igy legalabb nem kell felnem a hatterben futo virusok miatt. Igy is sok app-ot leellenoriz az Apple, de ok se szurhetnek ki mindent.

Kulonben egy win7-et futtato slate-tel pont a virus lenne a problemam.
    Mert mondjuk az iPad egy nagyon lekorlatolt rendszer, de egy 1ghz arm chip-pel siman rezzenestelenul futtat mindent amit futtatnia kell. Lehet hogy asok tobbet is kivannanak tole, de szerintem ez a nagytobbsegnek eppen megfelelo lesz.
    A HP is most dobja ki a Slate-jet. de mivel egy normal win7 fut rajta ezert nem tudom hogy az 1,3ghz es cpu-bol mennyit fog levenni a viruskereso es a tuzfal?
    Mindig majd felugrik nekem azon is a Zonealarme hogy kiengedjek e egy uj progit?
    Ha igen akkor engem nagyon zavarna. Es bizonyos ezkozokben jobban orulok egy zart rendszernek!