• levente68
    Látom, nemigen vagytok képben a PDA-kkal, de segítek:

Megy a navi, megy a zene, netezhetek is közben ÉS BEMONDJA, hogy mikor merre menjek!!!!
    Ha akarom, a hívás közben is kitehetem a képre a navi programot, sügérek!!!!!!!!!!!
    Mit nem értetek ezen?
    Néha lefagy? Fagyjon inkább, minthogy ennyi mindenre NE legyen jó!
    Hetente kétszer lefagy, ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ JAJJJ, ISTENEM SEGÍTS!!!!!

Az se érthető, ugye, hogy ha a júzer tökhülye, az időkiesés, b.sszátok meg tényleg, addig te iszol kávét, mi? Valamint a világban x millió gyökérfejű még szintén „elfogyaszt” x millió kávét a fizetett munkaidejében, mert malmozik a gép előtt, he? Csak mert egy picit se konyít hozzá?
    Igen, kifizették a rohanásomat a piti gond miatt, de ez költséghatékony és értelmes világ?
    Gratulálok az új Apple-világrendhez!
    A virtuális billentyű nem kicsi neked, a HW billentyű a jól kitapintható domborulatával és határozott nyomáspontjával az meg kicsi? Nem macbook-ról beszélek a valóban kuka billentyűzetével!!!!
    Hogy világos legyen valami: van három autóm, két desktop gépem, három PDA-m, két telefonom, tele vagyok technikai kütyükkel, tehát higyjétek el, megengedhetnék magamnak iPhone-t és iPad-et is, de nem kell!
    Azért, mert a használati értéke alacsony, az ára pedig horrorisztikus, ennyi.
    Speedshopban nézelődtem, HTC Leo-t forgatom, mellettem az okos p.ncika megszólal: nekem ez kell, naná az iPhone van a kezében, ennyire sokat el lehet érni a marketinggel, broáf…
    2006-ban vettem az első PDA-mat 200.000,- FT-ért készpénzben, áron alul, boldog voltam vele, aztán, mint gyakorló informatikusféle egyre több hiányosságra jöttem rá, ami kicsit kedvem szegte, aztán valamit javítottak, valamit nem, megszoktam a hibákat, vártam, hogy hogyan fejlődik ez az ipar.
    Jöttek gépek, majd jött az iPhone is, nem volt előítéletem vele szemben, de az első darabok egyikét forgattam, mint majom a zsebórát, a szemem kikerekedett, hát ez ÖSSZESSÉGÉBEN visszafejlődés, basszus, nem kell.
    Az újabb iPhone-ok alig hoztak „igazi” fejlődést magukhoz képest, inkább egy „vallás”-t a maga fanatikus híveivel, tudjátok, akik a BMW-jük, meg Merdzsójuk seggére almát tetováltatnak, lehet, hogy a sajátjukra, vagy a szukájukéra is….
    Léptek 2-3-at előre, meg 10-et hátra a kütyüjükkel Apple-ék és a hívők rebegik: a legfejlettebb eszköz a világon, hozsánna néked, szánalom…
    Ami pluszt hoz, az követelmény, amiben egyszerűen elbukik, az hülyeség és felesleges, ezt hallgatjuk évek óta tőletek.
    Amit nem vagytok képesek elkülöníteni: a WinMo eszköz és az iPhone, de a smartphone is egy HARDWARE, hogy mi és hogyan fut rajta, az más kérdés, elismerem, hogy stabilabb és jobban optimalizált az iPhone oprendszere, ezt senki értelmes nem tagadta még, DE buta, korlátolt és drága! Na, ezt ti nem érthetitek, mert a vallásotok nem engedi.
    A Föld forog, azt ugye tudjátok?!

Ulkesh! OdaborítanÉk, nem „odaborítanák”, khm…
    Amúgy szomorúan közlöm, a navik túlnyomó többsége, talán mind, igenis nem „navi”, hanem egy lebutított, régi mobil Windows-t futtató eszköz, újat mondtam? WinCE, vágod?
    Látod, nem értesz a PDA-khoz és nem tudod, mi a PNA…
    Mindkettőn lehet kint a térkép hívás közben!
    És teljesértékű a BT, nem úgy, mint szifonkán!
    Sőt, futtatható Linux is rajta, hopp….
    Stb., stb….

Macc! Miért nem minden mac-es értelmes ennyire, ezt nem értem… Mert sajnos ritkán van mac-es post-oló, akivel ennyire egyet lehet érteni!
    Az utolsó hsz-ek már végre érdemben tárgyalják a dolgokat, köszönet érte.

A Win7 ellen acsargókat kérdezném még egy dologról: mi a fenét rontottatok el ahhoz, hogy nektek, vagy akinél ilyet láttatok nem osztja el a munkát a processzormagok között? Mert én még nem láttam olyat, de azt látom, hogy közel egyenlő mértékben terheli a magokat még kis terhelésen is, vagy én vagyok Chuck Norris?