• Darth Sith
    "Nem mondtam, hogy összekenem de meg sem próbálom. Azért van ott a fószer hogy tankoljon, és mig ő nyomatja a naftát én bemegyek szépen a shopba és fizetek."
    ezt max addig csinálod, amíg pl vidéken bele nem futsz valami jófej benzinkutasba, aki a benga felét eltankolja kannába magának vagy belerepít egy kis aprót a tankba, mert nem tetszett neki a képed, vagy mert emékeztetted arra akivel megcsalta az asszony stb.. Nem kockáztatok, inkább megcsinálom amit tudok. Autószervízben ugyanez. Olajcseréről meg annyit, hogy drága barátommal voltam amikor elvitte a kocsiját olajcserére, és felszámoltak 7 liter olajat amikor 4 fér a blokkba és rákérdeztem, hogy a többi hova lett? akkor nagyon vágták a pofákat és bajusz alatt káromkodva odaadták. Én már nem bízom ezekben, de örülj neki, hogy te még nem csalódtál ilyesmiben. Vagy nagyon ügyesen vertek át. :)

"Miért kell, hogy hivatalos legyen? (ill mit nevezünk hivatalosnak?), egyébként mint előttem valaki leírta odavált majd vissza (ami engem személy szerint idegesítene de mivel engem nem érint [most jól megkapom ám ezért is], ezért nem is nagyon érdekel)"
    Azért, mert annyira nagyra vagytok az apple-el, meg a szuper zárt, cenzúrázott appstore-al, akkor ezek után egy 3rd party tört szoftverrel korrigálod azt amit a hatalmas apple nem tudott összehozni 3 generáció alatt, de egy zugprogramozó meg igen? szép :)