iPadAir-iPadMini2.png
  • precision
    nekem is az a bajom, hogy a méretéből adódóan, ugye nem tudom zsebre vágni, szóval akármilyen kicsi meg lapos meg mittudomén, nem igazán mobil eszköz ilyen szempontból
    persze befér egy táskába, de mint előttem is írták ennyi erővel befér egy 12-13as net/notebook is, és az kompromisszumok nélküli dolog

én jó cuccnak tartom ez iPad -et, egy felnagyított iPhone, biztos hasznos is lehet... de notebookot nem tud helyettesíteni a zárt os miatt sem (pl nem tudnám torrenten leszedni egy sorozat részt és megnézni felirattal... vagy ha igen JB kell hozzá és rohadt sok macera, vagy pcről kell felszenvednem rá a filmet, kódolgatás, feliratégetés, nem ér annyit)

egyelőre a magyar embernek nincs erre pénze, mert két termékeszegmens közé van belőve (mobil ill. net/notebook)
    ha olcsóbb lenne nem biztos hogy gondolkodnék rajta, de így valszeg nem fogok venni, mert elvagyok nélküle, iPhone 2G -m is van, 15 -ös notebookom is
    ha olyan 50-60 lenne akkor vennék egyet, akár játszani vele, vagy böngészni ha épp nincs kedvem bekapcsolni a notebookot... de így sanszor hogy én kiesek a vásárlók köréből