10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • skinnyman
    #3645
    Mi alapjan mondod egy 60 ezer forintos cuccra, hogy draga, meno (lol? Van fogalmad rola, hogy egy 200 dollaros tabletrol beszelsz?), es egy 40+ ezer forintos cuccra (ugyanattol a gyartotol), ami amugy 3-szor gyengebb, hogy az nem draga?
    Mi alapjan tartod "ertelmetlen dolognak", amikor soha nem is lattad eloben? Mi alapjan hivsz valakit sznobnak, aki latta es hasznalta mindkettot (veled ellentetben), es a jobbat ajanlja?
    Nem az a sznob, aki azt ajanlja, hanem az a minden-aron-csoro, aki a masikat ajanlja, mert az ar/ertekben az sokkal rosszabb. Gondolom te is minel jobbat akarsz kapni a befektetett penzedert, igy a szimpa racionalis viselkedes, ha azt veszed, amit ajanlunk. Ha 1 millioert vehetsz egy trabantot, 1,5 millioert pedig egy ferrarit, es az utobbit valasztod, szerinted sznob vagy? Inkabb csak okos, vagy legalabb is nem hulye. Itt is kb errol van szo.
    Ha lenne rola fogalmad, hogy mirol van szo, ha odatenned a 40 ezres cuccod melle, azt valoszinuleg meg aznap vinned vissza. Azt hittem valos vasarlasi tanacsot kersz (amit amugy kaptal, hozzaertoktol - szivesen), de ugy tunik nem, es csak onigazolast keresel egy olyan dologra, amire nem nagyon fogsz kapni senkitol, aki kepben van.
    Igen, valamire jo az a 40 ezres cucc is. De igen, a nexus 7 2013 SOKKAL JOBB vetel.