10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • skinnyman
    A kijelzo mindent ver. A legelesebb kijelzoju tablet a piacon, eszrevehetoen elesebb a "retina" ipad-nel. A szinek is kb tokeletesek: elenkek, pontosak. Max fenyero nagyobb mint barminel amit hasonlo eszkozokben lattam. Szerintem nem lattam meg jobb LCD kijelzot ugy egyaltalan.
    Anyaga, tapintasa baromi jo. Merete, fogasa tokeletes. Nagyon kenyelmesen lehet egy kezzel is fogni, hasznalni. Megkompaktabb, keskenyebb, vekonyabb, konnyebb, hordozhatobb.
    Hangos, sztereo hangszorok, valos sorround elmeny.
    Altalanosan megakaszthatatlan.
    Aksi is erosebbnek tunik, majdnem egy oras intenziv hasznalat alatt 10%-ot esett, keszenletben alig merul.
    Eszmeletlen gyors wifi. Ugy viszi halozatrol az 1080p filmeket, mint a vajat. Ezen a kijelzon, ilyen hangszorokkal egyszeruen elmeny rajta filmet nezni. Egyebkent a keparanya miatt alig kisebbek a filmek rajta, mint egy 10-es ipad-en (egymas melle tettem a kettot).
    Elvileg teljesen jol mukodnek rajta persze tovabbra is az USB-s (OTG) cuccok is, ra lehet kotni pendrive-ot, kulso vinyot, billentyuzetet, egeret, amit akarsz.
    HDMI-re is kikotheto 1080p-ben (atalakitoval), valszeg kb tokeletes HTPC-kent is mukodne.
    Van notification led, artani nem fog.
    Mellesleg van rajta hatso kamera is, szinte eszre sem vettem. Tulzottan nem fog erdekelni sztem, de amilyen kompakt ennek meg ugy ahogy lehet letjogosultsaga.
    Itt van mellette a regi modell is meg, egyszeruen rossz kezbevenni utana (pedig az is nagyon rendben volt a maga idejeben) :)