MacropusRufus#9
"A nyílt forráskód egy nagy rakás sz..! Gyűlölőm a nyílt forráskódot. Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy a kommunizmusban nőttem fel és ezt az egész közösségi összetartozásról szóló maszlagot nem bírom tovább hallgatni...."
ez megkora sz@r szöveg... mitől jobb egy olyan cég amit egy managment irányít?
Azok sem tudják mi kell a usernek.
"A kizárólag nyílt forráskódú projektekben egyszerűen nem valósítható meg
minőségi, gyors és tökéletesen koordinált programirányítás. "
úgylátszik ezt nem tudják az MS-nél ui. az MS szervercsaládjának bizonyos program elemei a SuSE Linux Enterpise serverből van liszencelve.
Tehát addíg volt szar míg egy olyan csapat dolgozott rajta akik nyílt forráskódot fejlesztenek (ui. ugyan ez a csapat - többek közt - fejleszti a SuSE-t is) de amint fizetős lett már sokkal jobb.
Ezt a buta maszlagot a kommunizmussal meg rohadtúl nem értem... Pont azért kellene - sztem - a nyílt rendszert favorizálni mert a kommunizmus eléggé csukott volt, ez van ezt kell szeretni, kb. mint a zárt forráskóduaknál. Valószínűleg a srácnak nincs igénye arra, hogy a saját rendszerét a saját szája íze szerint szabja át (akár úgy is, hogy bizonyos programrészeket átír!). Miért? Mert az élete nagyrészét ott élte le ahhol nem igazán díjjazták a másképpen gondolkódókat...