• Vanek úr
    #48
    Én is szerkesztgetek honlapot, és nekem nem kell különösebben küzdenem a kompatibilitással. Igaz, én nem a legújabb technológiákkal (HTML 5, ...) dolgozom, de szinte ugyanúgy jelenik meg minden böngészőben - az említett 3-as FF-os megjelenítési hiányosság kivételével (a 2.x-ben még jó volt). Sajnos ez utóbbira még nem adott senki megoldást - pedig szerkesztgettem az about:config-on belül is...
    (Egyébként szerintem minden böngésző az alap MS-os fontokat használja, és a saját 'egyéb' fontjait (hasonlóan pl. az Office-hoz - ha valamelyik olyan font nincs a gépeden, amit használt az eredeti doc szerzője, akkor behelxyettesíti valamivel - de ha van; akkor viszont meg kell jelenítenie rendesen). Vagyis nem hiszem, hogy külön kellene mindenféle fontokat írogatni a böngészőkhöz.)

    Kiegészítős hasonlítgatás: a tulajdonságokat, amiket említettél (hogy azt meg tudod tenni Operával -külön kiegészítésekkel-, de nem lehet IE-vel), nagyrészt meg lehet tenni ugyanúgy kiegészítővel az IE-nél is (azért említettem az IE7Pro-t, mert az egy ilyen 'kiegészítő-csomag' (oldala)). De ez csak egy csomag, ki tudja még, hogy mennyi olyan lehetőség van az IE-n belül is, amikről Te, vagy én (vagy sokan mások) sem tud.