• Adr74
    Neked befellegzett EA! Szerintem ez a megoldás nem fog bejönni!Egy demo akkor is demo lesz, ezen hogy változtatnának?? Sehogy.Ne nevettessék már ki magukat! Megnézi mindenki a régi játékdemokat azon minden megmutatkozik, miért is demo egy demo játék.A grafikai beállításoknál csak 1-2 dolog változtatható.A fizika és mint mondtam a grafika, hangok butítva vannak!Ergo sokkal szebben fut mint a teljes változata.Ti még nem tapasztaltátok soha??Mert kétlem hogy nem...Lehetséges hogy már az újabb demók nem butítottak, de ha egy pár évvel ezelőtti játékdemot megnézünk ott bizony látni a különbséget!Nem tudok vélekedni az új demokról, mert már 2 éve feleslegessé vált számomra a több giga letöltése 10 esetleg fél óra játék miatt... Ezt maximum úgy bírnák kivitelezni, hogy nem butítanak, de amikor megjelenik egy játék akkor egy bizonyos szerverről elkezdi letölteni a hiányzó (több gigabyte-nyi) adatot.Viszont ez vicc, mert körülbelül ugyan ott vagyunk mint a digitális vásárlás na meg persze a jó friss és ropogós DRM-nél.Mivel ugye egy szerverről tölt le fájlokat és vissza.Ezzel én úgy vagyok, hogy csak magukat járatják le és dollármilliók megint repülnek az ablakon!