• Szefmester
    #95
    Ulquiorra: csak egy szó.. flood

    Másrészt pedig mint előttem írták, nem attól leszel értelmisége hogy egyetemet/főiskolát végzel (rajtad még az sem segítene hogy kettőt végzel) hanem hogy ki hogy áll az élethez. Az hogy téged szórakoztatnak a primitív emberek megrendezett vitája, menj ki egy cigánytelepre, és dobd le az "értelmiségi" segged egy fotelba majszolj chipset hozzá és örömködj a kultúrának. vagy esetleg jobban szereted a kaki/pisi/puki/hányás poénokat amik a mai amerikai tini filmekben tolakszik az arcunkba? Lehet téged csak az ilyen, és ehhez hasonló dolgok szórakoztatnak,a "normális" filmek pedig amik kicsit gondokodtatnak lefárasztják a széjjelgondolkodott buksid..
    Én konkrétan jól szórakozok egy egy (ál)tudományos műsoron, vagy egy magasfokú fizikát/kémiát/technológiát közérthetően bemutató műsoron. 28 éves fejjel még rajzfilmeket is nézek mert kikapcsolnak, ha olyanom van megnézek valami akciófilmet is. DE! Filmeket és sorozatokat NEM nézek a tévében, mert nem akarok a tv-hez igazítani az életem, inkább megnézem egy másik képernyőn ami máskülönben alkalmatlan a tv-zésre mivel nincs benne tuner. Ígérem a további technikai részleteket kihagyom neked, mert nem fogod megérteni.

    Akik itt azt mondják hogy nem néznek TV-t mondják, megeshet hogy valóban nem nézik, max amikor a családi fényképeket nézegetik a tetején, vagy ha lcd-jük van me' a lapos a divat, akkor meg azt lesik poros-e vagy még jó az úgy ahogy van.

    Személyeskedés /ON
    Az asszonyt meg ne engedd a géphez, pláne ne úgy hogy nem is tudsz róla.. internetes biztonságról hallottál már? Lehet hogy jól megmarkolja a f***t de attól még alkalmatlan az életre. Ahelyett hogy hagyod netezni kizavarod a világba hogy beszélgessen emberekkel, és vegye észre hol van a helye a világban. Mert nagyon ki tudja oktatni a többieket hogy mit szabad és mit nem.. és a vicces hogy pont azért mert ŐK milyen jogon mondják ezt..
    szánalom ez a nő..
    Személyeskedés /OFF