Ulquiorra#81
Hello
Nem ő vagyok, csak be van jelentkezve és idepofátlankodtam (nincs kedvem regisztrálni).
Veheti mindenki magára, aki fikázódik, csak hogy személyesebb legyen.
Nos, a lényeg, hogy igazából nem is a tv vagy számítógép nézéséről van szó, hanem arról, hogy KÉPERNYŐT nézel. Lássuk be, a kettő nem sokban különbözik egymástól. Ugyanúgy ülsz egy doboz előtt és bámulsz valamit, pedig "hasznosabbat" is csinálhatnál. A tv-ben is azt nézel, amit akarsz, ugyanúgy, mint a számítógépen, válogathatsz, kapcsolgathatsz. A reklámok meg mit számítanak, az internetes oldalakon ugyanúgy látsz.
Szóval, miért rossz a tv-nézés? Ott is ugyanúgy megválogatod, mit nézel, mint a számítógépen.
ÉS HONNAN TUDOD, HOGY AMIT A GÉPEDEN NÉZEL, AZ KÜLÖNB, MINT AMI A TV-BEN MEGY?
Te döntöd el, hogy mi a rossz és jó műsor? Milyen alapon? Ki vagy te és mit képzelsz magadról, hogy mások felett ítélkezel?
Az egy dolog, hogy neked valami nem tetszik, attól még nem biztos, hogy szar.
Ja, és néha, ha úgy adódik, én belenézek a Mónika-show-ba, a Benkő feleséget keres c. műsort pedig rendszeresen néztem. Ezen a kettőn halálra tudom magam röhögni.
És igen, én értelmiségi vagyok (és nő), nemsokára meglesz a közgáz egyetemi diplomám, és csakis a hülyeség az (mert ezen nem kell gondolkodni), ami egy-egy (testileg is) rohadt nehéz vizsga után le tudja formázni az agyam, hogy már ne pörögjön tovább az adott tantárgyon.
Na, ebbe a szövegbe vagy helyesírásba köss bele te kis szánalmas, HA TUDSZ!
Ugye már nem képzeled magad olyan okosnak?