#77pfw. én is MAX 2 hét alatt 1.5 óra tv bőwen elég. csak zenecsatorna, south park, family guy, htf, meg ilyen agyszívó cuccokat engedek be a fejembe. sorozatok közül nem érdekel egyiksem. jóbanrosszban, meg barátokköszt? ugyanmár. ez nem valóság. aki ilyet néz, az előbb utóbb beteg lesz. maunikashau? pf. az meg csak ilyen degenerált idióta semmipénzért stúdióba bemenő büdös rongyos c****y-nak való. józsibarát meg fulladjon meg saját magában. azt is ilyen segélyenélő kis szaros senkiházi nyomingerek nézik, akik azt hiszik hogy igy kell élni. 2 értelmes dolog van abban a dobozban
(LCD)
híradó(de 70-80%-ban ott is csak sírnivalót hallani., meg az időjárás jelentés. Oszt kész. Ennyi.
Ezzel a 2 fő kereskedelmi csatorna kiütve. még 1 lenne jó, az HBO. de sajna már az összes filmet láttam(az elmúlt 4 évben). ott is csak "ismétlés menne". szal marad a számítógép kísértése. fogsz egy LW, DC, vagy warez, torrentet, és tőttöd 1000-el a filmeket. 18+-osokról ne is beszéljünk.
Az internet. az jómegoldás. csak ajánlaní tudom. aki megteheti, és meg is teszi, az nézze filmet, sorozatokat, rajzfilmet rajta. a gyerekeket meg nem rászoktatni a bebe-tvre, meg az ijesmire...!