ension#68
Komolyan nem értem... nagyon úgy néz ki hogy akiket a felmérők hisznek hogy értelmiségiek azok messze nem azok.
Bár most már relatív... aki leragad egy balázson vagy mónikán nah azon kívül mindenki más értelmiségnek mondható.
Nekem az a véleményem, hogy az igazi értelmiségnek be sincs programozva a TV2 és a retekklub... legveljebb az ismeretterjesztő/intellektuális művelési szándékú műsorokat nézik... de én úgy gondolom hogy a mai tényleg értelmiségnek számító egyáltalán nem is néz TV-t...
A baj az hogy lenne arra igény hogy minden gombnyomásra tömény történelemmel irodalommal természettudományokkal találkozzon a magyar ember, a baj az hogy olyan réteg nőtt fel akit ez rohadtul hidegen hagy.
Jelen esetben minnél hülyébb vagy, és minnél inkább az értelmet kiszorító káros érzelmekre gyúrják a műsorokat annál sötétebb lesz a nép...
Őszintén szólva megdöbbentő mennyi szánalmas együgyű proli fiatalt látok akik azt hiszik ők szarták a világot és minden körülöttük mozog, és persze ebben a szülő is messze hibás.
Én legalább is értékre nevelném a gyereket, arra hogy tudjon külömbséget tenni, érték és hulladék között, ha rajtam múlna nem létezne sem retekklubb se telavív 2, és 4-5 pofonnal hazazavarnám az összes celebkutyát a qrva anyjába, hogy takarodjon a picsába inkább dolgozni.
ORTT-t is meg kéne tisztítani ahogy az az étert az összes kereskedelmi csatornával egyetemben mert még mindíg jobb hogy ha azok akik nem tudnak külömbséget tenni érték és érték közt azok inkább ne lássanak semmit, jobb az nekik.