• nnyiti
    #210
    "világ nem esküszik össze ellened, és a fizikatanáok nem hazudnak neked kollektíve, szánt szándékkal. " hmmm direkt kiemeltem, figyelemre méltó helyen volt és feltűnő volt, de csak le kell írjam mégegyszer, nem baj, kifér: "-------Én NEM azt mondom h EZ TÖRTÉNIK, hanem ELŐFORDULHAT mert emberek vagyunk, ezért vagyok szkeptikus a szkeptikus véleményekről.-----------"

    " A probléma ott van, hogy mint lejjebb írtam, a hülyesget kitlálni önnyebb, mint cáfolni. "
    Amiket itt leírtál mind igaz és egyet értek vele, én is utánanéztem a fickónak és láttam h rengeteg mindent másképp magyaráz, mint a valódi tudomány. Viszont amiket leírtál szép hosszan, kiboncolgatva, azok mind azt bizonyították, h a srác tudománytalanul fogalmaz, nem igazán ért a fizikához stb. de nem azt bizonyítottad, h nem tud gyógyítani! Sőt linket se küldtél arról h vki megcáfolta volna, h tud-e ő gyógyítani.

    Igaz lehet véletlen, hogy aki odamegy pont meggyógyul, de azért ennek van egy igen jól meghatározható esélye, amit ki lehet számolni. Tegyük fel 1000 ember elmegy a budai várba és véletlenül meggyógyul utána 1. KA-hoz nem igazán tudom elhinni h ha csak kb ilyen esélyekkel gyógyítana, akkor ennyien járnának hozzá.

    Tény h anyagias. De ennyi erővel az orvosok is anyagiasak, mennyivel haszonlesőbb már egy könyvért elkérni pénzt, mint hálapénzt adni? Ebből él meg. Akkor a papokat is szidhatnád h elkérik a perselypénzt, meg az egyházadót, pedig ők még csak nem is próbálnak meg téged fizikailag meggyógyítani.

    Tény h tudománytalan amiket ír és mond. És lehet h tényleg álnok módon csakis a haszonlesés a célja és hókuszpókusz amit csinál, nem is gyógyul meg senki, és azzal csinál reklámot, h lefizet egy csomó embert h mondják azt h meggyógyultak, meg megpróbálja tudományosnak tűnőnek előadni magát h az egyszerű embert becsapja és kicsalja tőlük a pénzt. LEHET. Viszont ez érezhetően szintén egy összeesküvésnek hangzik ugye és pont te beszéltél arról h vigyázzunk az összeesküvéssekkel. Nade nézzük meg a másik oldalt. Mivan ha nem fizette le azokat az embereket h hazudjanak? Akkor miért mond tudománytalan dolgokat. Lehet azért pont, mert nem ért a fizikához, csak ahhoz ért amit csinál. De amit csinál, valahogy meg kell magyarázza. Nagyon valószínű h erősen humánus beállítottságú. Egy ilyen embertől nem is igazán lehet elvárni normális tudományos bizonyításokat, főleg ha nem tanult természettudományos felsőoktatási intézménybe. Tehát az a baj h olyan dolgokról beszél, amikhez nyivánvalóan nem igazán ért, alkotott magának egy saját "definíciótárat" amikhez a tudományban használt szavakat illesztett. És látod emiatt bőg le a tudományos körök előtt, és nem azért mert bebizonyították h nem tud gyógyítani.

    Persze ez is csak a LEHET másik oldala. Ahhoz, h kiderüljön, melyik igaz, alaposan meg kéne vizsgálni őt, egy hiteles bizonyítékot, vagy cáfolat linkjét, vagy idézetét akarom látni a következő hozzászólásodban.