• vlahol
    "De még lehetne linkelni vagy 50 másik terméket amik leverik. Az apple fanok úgysem gondolkoznak csak a félig megrágott alma logót keresik és ez elég is a boldogsághoz."

sathinel ezen a kijelenteseden a szavadon szeretnelek fogni.
    Linkelj be legyszives olyat amelyik tenyleg mindenben egyszerre leveri az iPad-ot.

Megneztem a videokat.
    Az Archos 7 Home Tablet lehet hogy csak $179. De mar a bongeszesben is akad.
    Csak egy szimpla google-os keresesnel. Es azt talan meg egy Nexus one v. egy iPhone is siman leveri.

ARCHOS 9 Tablet 60GB, Windows 7
    Ar a legolcsobb amit a Google kapasbol kikopott az £419,99. £ ban az iPad is korubelul itt fog kezdodni.
    A bemutatoban a ceg teljesen ugyan azon a nezopotok alapjan akarja nekem eladni mint az Apple az iPad-ot. Ami az elony a video alapjan az az, hogy lehet vele video hivast csinalni a skypon es hogy dughatok ra USB-s drive-ot.
    Meg egy lehet ebben a pillanatban a tv-kimenet. De ha es igen csak ha. Ha az Apple kiad hozza kiegeszitot akkor mar ez sem elony.

Az ASUS Eee PC T91MT - Inking pedig azzal a stylus-szal nagyon nehezkes hasznalni (nem probaltam, csak a videot neztem meg). Ar £437.37

Tehet kerlek adj nekem nem 50 hanem csk 10 normalis linket!