• RPG Assassin
    Jónapot mindenkinet!

Könyörgöm, egy kis segítséget kérek mert mindjárt megbolondulok.

Tegnap álltam neki Minecraft-ot gyakorolni. Legyünk őszinték. Csak építkezni akarok. Nem rossz a játék de inkább Terraria. Az szebb. De mindegy.
    Neten nézelődtem, és találtam egy ilyen Traincraft nevű módot. Ezzel vonatokat lehet belerakni a játékba. Ez oké eddig. Mivel imádom a vonatokat, a virtuális lego és vasút modell tökéletes keveréke lehetne. De. Eddig vagy 10 féle módon próbáltam betenni. Vagy lerohad vagy lerohad. Minden létező utasítást, angolul, németül vagy akármilyen módon megpróbáltam. De akárhogy és akármennyire írja bármelyik kretén hogy na milyen egyszerű. Nekem nem akar össze jönni.
    Pedig pár játékot már módoltam. Például Fallout, GTA, W40k vagy M&B.
    Egyszerűen képtelen vagyok rájönni hogy mi a fene baja lehet?

A játékom Béta 1.8.1-es. Oké hogy írták hogy a mód azonos kell legyen a játék verziójával, de a videóban amit neten néztem a csávónak is 1.89-as volt a játéka.

Kérek szépen egy kis segítséget, mert ezt nem bírom feldolgozni hogy egy ennyire egyszerű bugyuta valami kifogjon rajtam. És képtelen vagyok rájönni mi a gond. Szóval, veteránok. Ötlet? Lehet hülyeséget kérdezek, de én most ültem le elé csak.