• Redapple
    #10452
    Igen, tudom, hogy az v1.7.10 gyakorlatilag a MineCraft világában már egy kövület :) De szándékosan maradok ennél a verziónál, mert ugyan próbáltam újabb verziókat is, de folyamatosan szembesültem azzal, hogy a játék "fejlesztése" már öncélú és egyáltalán nem az eredeti elképzelés megvalósításának irányába mutat. Tipikusan az a helyzet, hogy valakinek más esetben valakiknek van egy briliáns ötlete, megvalósítja és amikor kész van, nem tudja elengedni/befejezni.

    Állandó késztetést érez, hogy matasson vele, újabb és újabb egyre elborultabb dolgokkal egészíti ki és közben észre sem veszi, hogy mennyire rontja a játékélményt, a játék élvezhetőségét. Példák hosszú sorát lehetne ide citálni, de csak néhány ismertebb, jellemzően egy-két fő által gründolt címet említenék.
    Factorio, Stardew Valley, Rimworld és végül a Prison Architect.

    No, és persze ennek a listának méltán az élére állíthatom a MineCraftot, főleg annak okán, hogy már a MicroSoft is betette a lábát ebbe a világba és szeretné belőle bőven kivenni annak a kétmilliárd dollárnak a többszörösét, amit belefeccölt a projectbe :)