• coolpet
    #10448
    Ez nem így működik.
    Amikor egy tárgyat (vagy könyvet) beleteszel, random dob pár enchantot. Nagy valószínűséggel nem lesz közte amit szeretnél.
    Ha egy másik típusú tárgyat teszel vele, akkor random enchantokat ad.
    Azthiszem az armorok egynek számítanak, de talán a fegyverek is egy másik katergória, és a szerszámok egy harmadik.
    Viszont hiába cserélgeted a tárgyakat, ha már arra a kategóriára kidob valamit addig nem ad újakat, amíg el nem használod.
    A lvl3-as szintűre csak az elsőt mutatja meg, a másik 2 enchantot nem is látod, a lvl2-esre a 2 közül szintén csak az elsőt mutatja meg. a lvl1-et meg látod.

    A lvl3-as enchanthoz 3 szintet von le, a 2-eshez 2-őt, az egyeshez meg 1-et.
    A már kisorsolt enchantokat tudod resetelni, és újakat kérni, ha egy könyvbe kiveszed amit dobott, célszerűen a lvl1-eset, ha a magasabbra később nincs szükséged. Vagy ha nem akarsz könyvet pazarolni rá, akkor egy fa szerszámra teszed rá, ami olcsó, és eldobod.

    A zöld szám a 3 szintben azt mutatja meg, hogy adott enchanthoz hányas szint kell. Ha a lvl3-as nem 30, akkor nem jól vannak lerakva a polcok. Minden polc 2 szintet emel, és nem lehet az asztal és a polc között semmi, csak levegő, valamint max 1 üres blokk távolságra lehet.
    Ha le akarod tiltani a magasabb varázslatokat, akkor tegyél közé fáklyát. Az arra jó, ha mondjuk te alacsonyabb szintű enchantokat keresel, akkor nagyobb eséllyel dobja, ha nem dobhat magsabbakat.

    Remélem segíthettem.