• Sobal
    Félre ne érts, nekem is tetszett a Fel!, de számomra semmi extrát nem adott (sőt a repülőgépes kutyáknál a fejemet is fogtam, hogy neeeee). Neked ez tetszett jobban, ezt tiszteletben tartom.

Viszont ezzel az "öncélú" dologgal vitatkoznék, bár vitát nem akarok kelteni, mert mindenki máshogy, öncélúan értelmezi a dolgokat. Szerintem minden film "öncélú", ugyanis a készítők a saját képzeletüket akarják megvalósítani, egy animációnál ez meg sokszorosan igaz, mert ott aztán minden egyes képkocka minden pontját teljes mértékben a saját világuknak megfelelően csinálták (és ez igaz a Fel!-re a Toy Story-ra, a János Vitézre és a Kells titka-ra is...).

Ha számodra az visszatetsző öncélú dolog, ha egy rajzfilm dúskál a szimbólumokban és a sok apró rajzban, akkor ahoz nem tudok hozzászolni, az a te ügyed. Én mondtam, hogy véleményem szerint nem a Fel! volt a legjobb.

De köszönöm a véleményed!

Mégvalami: Én nem néztem a sóót, ezért nemtudom, hogy szoktak-e valami vélemyént mondani, hogy miért ez és miért nem az, vagy el szokták-e bírálni a műveket és ha igem, akkor ezt meg lehet-e nézni valahol?