Free-to-Play Space MMOG
-
Még nincs a játékban annyi minden, hogy néhány napnál tovább lekösse az embert. Nemrég volt egy nagy 700mb-os patch amiben voltak újdonságok pl: enciklopédia (háromnegyede németül van), HUD-on újítások, optimalizálás (sokkal jobban fut már a játék), a Tyinak és a Genidesnak új pilótafülkéi lettek, az új genides fülke jobban néz ki, de a régi Tyi fülke sokkal jobb volt szerintem... (lehet hogy item mallban lehet majd venni pilótafülkéket...).
Open betáról csak pletykák vannak, november vagy december talán. Lootolni az R betüvel lehet, véletlenszerü cuccokat hagynak maguk után, mindenfélét.
Craftolás rohadt drága, úgyhogy én azt nem próbáltam.
Tradelni lehet a játékosokkal, de egyszer se jutott eszembe, hogy ilyet csináljak, boltban meg lehet venni mindent. Sima pvpzni már csak az erre kijelölt szektorokban lehet, de a pvp küldetés még mindig nem tudom milyen, mert körülményes elindítani egy olyat jelenleg, kereső sincs.
Item mall még nincs, de vannak achievmentek :D de azokkal nem foglalkoztam.
Rengeteg minden hiányzik még a játékból pl: voiceoverek, csak a papos küldetésnél van egyedül, sok story küldetés, pvp kereső, party rendszer is elég béna. Meg bárokban, űrállomásokon való járkálás mindenképp kellene a játékba pl chateléshez, ismerkedéshez, mert az hogy most mindenki beböfög valamit global chatbe az elég hülyén néz ki, az egymás körüli repkedés meg nem valami érdekes.