Star Wolves 3 Civil War
-
kHares #7 Igen, közben rájöttem, előtte eladtam az engine-t vettem helyette pajzsot meg rakéta elhárítót az anyahajóra, így már nem volt nehéz. Azóta tovább mentem, lehet a hard fokozat miatt de hemzsegnek a jól felszerelt kalózok bizonyos szektorokban (pirate captain squadok gunslingerekkel, ez ha jól emlékszem az első rész egyik legjobb hajója volt)
Amúgy tetszik bár kicsit monoton, hiába van több tucat rendszer ha nincsenek fölvehető mellékküldetések. Mondjuk szektoron belüli kalózírtás vagy elvinni valamit pár ugrásnyire, mindezt stationokon elvállalni véletlengenerálva vagy valami egyszerű kereskedés, bountyrendszer, bármi. Kicsit több Space Rangers kellett volna bele (szintén orosz játék), legalább a lehetőségek látszata.
Viszont mintha a modellek szebbek lennének, tetszik az anyahajó váltása, jópofa hogy meg lehet nézni ellenséges hajó fölszerelését (régi jó save load még mindig megy ha valami extra fölszerelésre áhítoznánk és nem dobja robbanáskor), küldetések többféle megoldása szintén pozitív.
A nagyobb hajók mozgása viszont még mindig katasztrófa beleakadnak egymásba, kapukba, állomásokba egyszerűen nem tudnak mit kezdeni az első méteresnél nagyobb szembejövő tárggyal. Aszteroidamezők meg százszor veszélyesebbek bármilyen enemynél, egyszer bemész 5 perc míg kikeveredsz, messze elkerülni mindet.
Látom egy jobb fegyver több 100k, patrol stationban beváltottam pár kalózt párezerért kell még majd írtani, ideje harvestelni a jobb felszerelést tápos enemyktől