Star Wolves 3 Civil War
-
Stanislav #28 Hali! Kérdeznék egyet, ha nem gond... Baromira elakadtam egy mellék küldetésben, és mindenképp végig szeretném vinni, ha már ennyit vesződtem vele.
MSF oldalt választottam (utólag rájöttem, hogy rosszul, de ez van, nincs mit tenni... Viper ölebe lettem), és Moscuvy (vagy Muscovy) rendszerben vagyok, ahol megkért a helyi MSF góré, hogy keressem meg a szabotőrök bázisát, menjek át az NESF szektorba, és ott derítsem ki a szállítókat. Meg is történt, vissza Moscuvy-ba, ahol azt kapom, hogy szereljem fel magam álcázóberendezésekkel, és távolodjak el a kaputól 300-tól 400 klikk távolságra, hogy majd követni tudjam a csempészeket. Álcázók megvannak... DE sehogy se tudom belőni a távolságot... nem tudom, hogy az anyahajóra gondol-e (logikus lenne, mivel azon vannak a szenzorok), vagy a vadászokra? Milliméterre pontosan próbálom belőni, de mindig vagy túl közel vagyok a kapuhoz, vagy túl távol.
Valakinek valami ötlet, és részletes infó...? (álcázást raktam anyahajóra is, meg vadázsokra is... 60%-osat... jobb hirtelen nem volt... anyahajóra így is 220K-ba került...)