Star Wolves 3 Civil War
-
SaGa Jr #27 A Ternie dolgot én is lecsekkoltam, és írtam is hogy igazad vagyon. Ellenben Ternie jelenlétében fel tudtam tenni az alien fegyvereket a hajókra, ami ezek szerint valami gebasz eredménye.
A nehézségi szintek Xp aránya kissé érdekes. Még easy esetén sem kapja meg a játékos a teljes értéket? Akkor meg miért nem egyből nehézségekhez íródott Xp értékek vannak egyből nem egy alap aminek bizonyos százalékos mennyisége lesz csak elérhető?

A vásárlásnál sem tudom miért kellett változtatni a nehézség miatt, de ez van.
No majd csinálok jóféle modot magamnak azt szórakozgatok azzal. Teszemazt kezdetnek mindjárt az Xp osztáson variálok egyet (easy lesz 100%, normal 75%, hard meg 50%), belenyúlok az árakba és állandósítom azokat, meg kicsit tuningolok a gépeken (legalábbis a teher és egyéb nagy hajókon mert az elkeserítő hogy egy böhöm nagy teherhajó struktúrálisan gyengébb mint egy vadászgép, míg arányaiban a mothership-ek is túl gyengék), esetleg bütykölök valamit a társak képzettségi szintjén. A fegyvereknél meg egy kicsit javítani fogom a könnyű fegyverek pontosságát, mert az már nevettséges milyen szarul működnek a lézerek kivételével.
Nem vagyok egy önkínzó típus de tuti végigtolom hard fokozaton is, csak hogy mindhárom út teljesítve legyen a játékban (NESF már kész, MSF még dolgozom rajta, Triada meg még hátravan).
Úgy tudom a hang szándékosan lett kihagyva, mert nem akartak vesződni a készítők a szinkronnal (olcsóbb és sokkal gyorsabb is volt simán a feliratozás lefordítása).
Hogy miért aktiválódik Kalem esetében az számomra is rejtély (és alaposan meglepett vele), bár állítólag van mód arra, hogy aktiváljuk a többiek eredeti orosz hangját is. Csak nem biztos hogy sokra megy azzal az ember ha oroszul nyomják a társak a szövegelést.