Star Wolves 3 Civil War
  • kHares
    Oké, SAM leírtva gyorsan kicsináltam szegényt bár a megidézett dolgai leöltek pár szövetségest hiába ültek bazinagy hajókban. A végén pedzegetik hogy később jönnek a szimbionták, remélem jut pénz folytatásra.

Hiába vettem le mindent minimumra 5 fps-el küzdött szerencsétlen. A végén kapott technikus oroszul motyog ha parancsot kap szóval belenéztem a voice könyvtárba. Meglepő módon mindenkinek ott vannak a hangfileok wav kiterjesztésben de csak Kalemnek szól valami a többi néma annak ellenére hogy nem 0 bytosak. Véletlenül maradhatott benn az orosz változat ezek szerint ott végig van alámondás? Ezen miért spóroltak angol változatban nem értem.

Ellenőriztem, Ternie csak berserk és precursor, 6 emberem közül egy sem bírja fölrakni az alien cuccost ki is írja hog nem értünk hozzá

Belenéztem a scriptekbe is, a nehézségi szint nem csak erősebb több és jobban felszerelt ellent ad hanem
    - kapott xp mennyiségét:
    (if (GetLevelDifficult() == EASY) then
    primaryCoeff = 0.8;
    elseif (GetLevelDifficult() == NORMAL) then
    primaryCoeff = 0.65;
    else
    primaryCoeff = 0.35;
    end;

- vásárlási/eladás árakat
    (normal:Bye = 0.5;Sell = 1.05 hard:Bye = 0.3; Sell = 1.1)

- vásárolható felszerelés fölbukkanása, minden vackot befolyásol. Respawn-t is az konkrétan nem tudom mi 40-60% között van, nekem ránézésre minden respawnolt amit leírtottam.

Lehet azért nem értem el az Ace-t mert csak feleannyi xp-t dob mint normalon? Szóval javaslom hard-on játszani, igazi élmény :)