Star Wolves 3 Civil War
  • SaGa Jr
    Őszintén szólva én alien cuccokra emlékszem Ternie listájáról, nem precursor technology-ra. Az is biztos hogy Joseph már nem volt a csapatomban mikor felraktam a hajómra az alien turret-eket kipróbálásra, Ternie-n kívül meg nem volt más aki értett volna idegen technológiákhoz.
    Amíg megvolt Joseph, addig gyorsan beraktam 2 hajót a hangárba (két megvett Trident-T variánst, és azokra feldobáltam az alien fegyverzetet próbaképpen). Mivel leszállni nem tudtam míg ő megvolt, így a nagy hajó átfegyverzését nem tudtam megoldani csak később, miután Ternie "visszatért", csak azután sikerült felapplikálni a fegyvert a nagy vasra, csak hogy aztán gyorsan a felejtésbe is hulljon. Még egy vacak jataghan is többet ér nála.

Nagy hajó mellett azért ott vannak a vadászok is nem? Azokkal együtt már könnyedén ki kéne tudni nyírni a pajzsos ellenfeleket (főleg egyes képességekkel amik drasztikusan megnövelik ideiglenesen a sebzéseket), jóféle vegyes fegyverzettel nem állhat ellen senki a mothership és kísérete támadásának. Mondjuk a csak particle beam fegyverzet egy kicsit túlzás, kell oda valami gyorsabb eszköz is mindenképpen.
    Mindenesetre csak próbaképpen bementem InoCo rendszerbe full lézeres technológiával és bár kicsit tovább tartott a darálás, nem volt akkora probléma, mint amire a lézeres pajzsok miatt tippeltem volna.
    Először lekapdostam manuális célkijelöléssel a rakétásokat, aztán a javítókat és a megmaradó pajzsosok már gyorsan leestek. Ha nem irányítom a nagy hajót hogy hová és mit lőjjön akkor bizony tényleg nem sok mindenre használható sajna az asmodeus vagy bármely másik masszív fegyver (armageddon például). Koncentrált tűzerőt bevetve viszont gyorsan lemennek a célpontok, mert általában a pajzsos gépeken nincs külön plusz pjzsgenerátor, így hiába a 50-80%-os lézer sebzés csökkentés, ha egyszer az alap pajzsát két sorozat lekapja.

Az már biztos hogy a következő menetben nehéz szinten fogok nyomulni. Lehet a nehézség itt is beleszól a dolgokba.