Star Wolves 3 Civil War
-
SaGa Jr #20 Nyugi a veszteség csak ideiglenes. Amúgy meg a remete egyébként sem végleges karakterként jött, csak átmenetinek. A lányt emg majd visszaszerzed és kibővített skill listával fog jönni. :)
A táblát a versikével én is megtalátam, hogy mi szerepe lesz vagy van azt nem tudom.
Vaudille-t én is felfedeztem magamnak. Ott az aszteroida és a hajóroncs kifosztása egy wyvern-t és egy wyvern mk2-t is hozott a konyhára. Az jó volt. De például a Solncevka nevű rendszerben is van egy smuggler stash amiből emg sok prototype cuccot sikerült kiszednem. Új lelőhelyként meg a Fronn rendszert is emgjelölték nekem kereskedők (itt valahol a Triada stationtól délre lesz a cuccos). XB-19-ben meg közel két órán át gyilkoltam széjjel minden villogós aszteroidát meg nem villogósatis, ahogy minden roncsot is szétlőttem azt jól nem találtam semmit. Mondjuk már régen nem létfontosságú az ilyen beszerzés, mert pénz van dögivel és hajókat is csak úgy dobálják utánam így a MSF-nek segítve (NESF pénzt adott tonnaszámra).
Hogy az alien fegyverek átütik a pajzsot azt még a SW1-ből illetve a készítők saját beszámolóiból vettem. Meg észrevettem, hogy például a saját hajóimról a pajszok jóformán alig csökkentek míg rakéta találatok nélkül (na ja, a legjobb passzív elhárítórendszer és némi képzés rakéta elhárításban csodákra képes) is fogyott a hull mint ha cukorból lenne. Alien turret meg egyszerre zabálta a pajzsot és a hull-t is, viszont szegénykém elég gyengus ez tény. Embered meg majd lesz aki segít felrakni neked a hajódra az alien technológiát.
Amúgy MSF fronton a megcsömörlött orosz egykori katona egész hatékony rakétázós manusnak bizonyult társként. Nem mondom Fidel Carlos (aka Che) komoly szólózó volt, míg az orosz az csapatjátékos és egész jó támogató. Így meg hogy elzavartam a játék elején a rosszarcú zsoldost (heretic komát) jött egy tudós helyette aki elvezetett a precursor rendszerebe. Na ő egy nagyon csúnyán felcccolt tridenttel jött meg 3 heavy transport is kísérte. vele sokkal könnyebb volt túlélni a bunyót a hazaúton.