Star Wolves 3 Civil War
  • kHares
    Végül hatalmas rákészülés után megoldottam a berserker problémát. Precursor rendszerben a Star Hammer egy memorial nem roncs, sok funkciója nincs csak mérgesek lesznek az idegenek. A rendszer közepén volt egy Strange Wreck vagy hasonló nevű roncs, szétlőve egy kőtáblát találtam versikével, easter eggnek tűnik. Precursor fighterrel nem tudtam mit kezdeni, valószínű csak dísz. Portálból kijőve Heretic öngyilkos kísérletei megkezdődnek, végül sehogy nem sikerült megmentenem csak torpedókkal. Bevásároltam supernova-ból meg hellbringerből, mindenki kapott egyet és amint kidokkoltak rögtön ellőttek balra meg jobbra. Ezek a 2000-et sebző drágaságok szép nagy gömb alakban robbannak tehát rögtön leszedték a sok kicsit. Onnan meg egyszerű volt már.
    Viszont szemetek megint eljátszották, 2 embert is elvesztettem cserébe kaptam egy gyöngét aki csak 3. generációt tud vezetni. Köszi, minek fejlesztgetek?

XB-19-ben kirak egy hajóroncs markert, odarepülsz egy szép nagy gömb forma felhő roncsokkal. Ahogy mész felé onnan kb. balra alul keresni kell egy kis aszteroidát, pirosan villog. (Tudom, űrben lévő dologra azt mondani bal meg jobb...) Ebből van vagy egy tucat én már nagyobb felét szétlőttem mire megtaláltam. Vaudilleben is ez van csak azt nem őrzik + egy nagy hajóroncsot is szét kell lőni.
    XB-13 "Jah" füves barátunkra gondolsz? Megjegyeztem az arcát :)
    Templaroknál 3 féle dolgot árultak sok visszatöltés után is, raptort nem pedig láttam járőrözni. Hrymtus meg nem vettem, akkor még nem tiszteltem a rakéták erejét.
    Amúgy miből gondolod hogy az alien fegyver átüti a pajzsot? Ezt úgy nem láttam leírva. Amúgy fegyvereik mintha elmaradnának a legfejlettebb emberi dolgok mögött, van 2 alien turretem de már nem tudom kipróbálni mert elment a hozzáértő fickó.